Kontakt

Tveka inte att kontakta oss!

Hitta till oss

Telefon

Ge oss feedback!

Vi på Karlstad Paintball strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder. Er åsikt är oerhört viktig för oss, och vi uppmuntrar både positiv feedback och konstruktiva synpunkter.

Genom att dela er feedback kan ni hjälpa oss att förbättra våra tjänster och uppfylla era förväntningar ännu bättre. Vi vill att ni ska känna er nöjda och engagerade under er tid hos oss, och er återkoppling spelar en avgörande roll för att hjälpa oss att växa och utvecklas.

Om ni har haft en positiv upplevelse hos oss, uppskattar vi verkligen att ni delar det med oss. Det ger oss inspiration och motivation att fortsätta leverera enastående service och skapa minnesvärda stunder för er och alla våra kunder.

På samma sätt välkomnar vi också konstruktiv feedback. Genom att lyssna på era synpunkter kan vi identifiera områden där vi kan förbättra oss och uppfylla era behov ännu bättre. Er åsikt hjälper oss att göra justeringar och implementera förändringar som gör att vi kan leverera en ännu mer fantastisk upplevelse för er och framtida kunder.

Så var snälla och tveka inte att dela er feedback med oss. Oavsett om det är positivt eller konstruktivt, vill vi höra era tankar och åsikter. Tillsammans kan vi fortsätta att skapa en ännu bättre och mer anpassad upplevelse för er på Karlstad paintball. Tack för att ni väljer oss och för att ni tar er tid att ge oss er värdefulla feedback!

Spela paintball i Karlstad

Läs mer

Kära kunder och samarbetspartners,

Vi är två grabbar som driver vårt företag som en hobby med stor passion. Det har varit en fantastisk resa att få dela vår entusiasm och glädje för paintball med er. Vi älskar verkligen det vi gör och vi är oerhört tacksamma för ert stöd.

Tyvärr måste vi meddela att vi kommer att pausa verksamheten fram till våren 2025. Familjelivet har kommit emellan, och vi behöver ta den här tiden för att fokusera på våra nära och kära.

År 2025 kommer vi att fira 10 år med företaget, och vi ser detta inte som ett slut, utan som en chans att återhämta oss och komma tillbaka starkare. När vi återupptar verksamheten nästa år, kommer vi att göra det med flera spännande nyheter och förbättringar.

Tack för er förståelse och vi ser fram emot att återvända och fortsätta vår resa tillsammans med er.

Varma hälsningar,
Andreas & Bastian
med personal

FAQ

Har ni drop in?

Vi tar endast emot bokningar. Boka gärna dagen innan. BOKA ONLINE
Vi har en Facebookgrupp där vi skapar evenemang för drop-in tillfälen. Gå med HÄR!

På drop-in kan man komma själv eller med så många kompisar man vill, Man spelar även till ett reducerat pris.

Hur många måste man vara för att spela?

För att boka måste man vara minst 8 personer. Är man under 8 personer får man betala fullpris för resterande plaster som saknar spelare.

Hur betalar man?

Vi tar emot betalning via kort, swish & Klarna (ej kontanter). Som företag/förening går det bra att få en vanlig faktura. (Elektroniskt- eller pappersfaktura)

Vad ska man ha för kläder på sig när man spelar paintball?

Paintball är värsta träningspasset. Ha så lite kläder som möjligt, vi rekommenderar träningskläder.
Skor lämpade för att springa i skogen bland rötter och eventuell lera om det har regnat.
Vi har tyvärr inte tillgång till någon dusch.
Som kille rekommenderar vi suspensoar. Bröstskydd för tjejer finns att låna.

Gör det ont att bli träffad?

I regel tror många att paintball gör mycket ondare än vad det verkligen gör. Därmed inte sagt att det är helt smärtfritt.
Vid träff kan det svida till lite, men detta går ofta över väldigt snabbt.
Många gånger blir man träffad och märker det knappt.

Kan man ha glasögon under masken?

Ja, man kan ha glasögon under masken. Men det är risk för imma på glasögonen, så linser är att rekommendera.

Serverar ni mat?

Upplev paintball med en extra smakfull twist hos Karlstad Paintball! Vi erbjuder inte bara spänningen och adrenalinet med paintball, utan också möjligheten att njuta av en fantastisk måltid samtidigt. Ta med er egen mat och låt oss ta hand om grillningen åt er – helt kostnadsfritt!

Vi förstår vikten av att ha en härlig och avkopplande paus under en actionfylld dag med paintball. Därför har vi en fullt utrustad grillplats, där ni kan laga er egen mat precis som ni önskar. Vår vänliga personal finns tillgänglig för att hjälpa er med grillningen, så att ni kan fokusera på att njuta av stunden medan ni spelar.

Vårt mål är att erbjuda en komplett och bekväm upplevelse för våra kunder. Genom att erbjuda gratis grillning på plats tar vi hand om den praktiska delen så att ni kan koppla av och njuta av er tid med era vänner, kollegor eller familj. Ni behöver bara tänka på att ta med er maten och vi tar hand om resten.

Oavsett om ni vill ha en avkopplande picknick under dagen eller en smakfull grillfest som avslutning på er paintballdag, är vårt grillalternativ perfekt för er. Ni kan ta med er era favoriträtter, snacks och drycker och njuta av en härlig utomhusmiddag medan ni delar historier och skapar minnen som varar livet ut.

Så varför inte ta chansen att kombinera spänningen med paintball med en läcker matupplevelse? Besök oss på karlstad Paintball och låt oss ta hand om er grillning helt gratis medan ni njuter av en oförglömlig dag med paintball. Kontakta oss idag för att boka er unika och smakfulla paintballupplevelse!

Hur gör jag om jag måste avboka?

Läs mer: BOKNINGVILLKOR

Följ oss på sociala medier